Nobi leerfestival

Op 21 september, vanaf 09:00u (inloop) ontvangen we je graag op de prachtige locatie ‘Hoeve Rosa’ die we dan hebben omgebouwd tot een festivalterrein, en niet zomaar een festival… een Leerfestival!

Laat je inspireren en verrassen van 9:30u tot 16:30u. Ontwikkel jezelf zowel persoonlijk als professioneel in jouw rol als werkbegeleider, trainer, leidinggevende of docent. Ontmoet collega’s van andere organisaties. Wissel ervaringen en kennis uit en bouw bruggen voor de toekomst!

Het thema van dit jaar is ‘Spiegeling’.  We hebben onszelf en elkaar namelijk een spiegel voor te houden om onze talenten en blinde vlekken te zien en om te kunnen leren. En we weten dat de weerspiegeling van het leerklimaat in een organisatie terug te zien is in het leerenthousiasme van de medewerkers. Op het Leerfestival krijg je een enorme dosis aan inspiratie, tools en inzichten, die je direct toe kunt passen. Want samen dragen jullie bij aan een duurzaam leerklimaat waarin je jezelf en je collega’s (in opleiding) ontwikkelt.

Stel zelf je programma samen; kies bewust of laat je verrassen. Ga lekker picknicken in het gras. Voer mooie coachgesprekken bij het kampvuur, ga in gesprek met je spiegelbeeld, luister met al je zintuigen. Breng de succesfactoren van de begeleidingsdriehoek in de praktijk. Ontdek wat je lichaam je te vertellen heeft en ga zo maar door.

De vorige leerfestivaledities waren een enorm groot succes! Zorg dus dat je erbij bent en geef je snel op. We zien je graag op 21 september!

NOBI en ZorgConnect Noord- en Midden-Limburg

De opzet van een leerfestival

Op de leuke, verrassende locatie ‘Hoeve Rosa’ met veel buitenmogelijkheden ervaar je continu en overal leerinterventies; van groot tot heel klein. Deze dag is een grote beleving waar leren en plezier hand in hand gaan. In verschillende samenstellingen wissel je met elkaar uit en doe je samen opdrachten. De start bestaat uit een gezamenlijke aftrap. Vervolgens zijn er verspreid over de locatie, binnen en buiten, plekken waar je leert, ervaart, reflecteert of inspiratie opdoet en elkaar kunt ontmoeten. De look-and-feel is er daadwerkelijk één van een festival. Compleet met programmaboekje, blokkenschema’s en bewegwijzering. Tussen de middag geniet je van een heerlijke lunch en word je verrast met een gevulde festivaltas! Leren is nog nooit zo leuk geweest

Een greep uit een programma

De Spiegel Voorhouden (feedback)
Wie houd jij vandaag allemaal de spiegel voor? Feedback is nog nooit zo laagdrempelig geweest!

(Weer) in Contact
Loopt een gesprek niet lekker en hapert er iets? Mogelijk communiceren jullie op verschillende niveaus. Leer de niveaus te herkennen en gerichte interventies te doen waardoor je uit de impasse raakt.

Luisteren
Écht luisteren is een hele kunst! Leer met al je zintuigen te luisteren en alle signalen op te pakken waarbij je jezelf als instrument leert gebruiken.

Zo binnen Zo buiten
Leer op een ‘out of the box’ manier naar buiten te weerspiegelen, wie je van binnen bent en wat je voor ogen hebt. Zo wordt je communicatie nóg makkelijker en succesvoller!

Verschillende generaties
Word je bewust van de kenmerken van verschillende generaties en ondekt hoe en waarin je elkaar juist kunt benutten.

Leerklimaat
Aan de slag met concrete tips en tools om morgen met jouw team aan de slag te gaan om het ideale team te worden dat leren en ontwikkelen van nieuwe collega’s in opleiding mogelijk maakt!

Muzikale Smid
Laat je meenemen op zijn humorvolle reis met theater, muziek en ambacht. Ervaar wat plezier en spontaniteit met je doen! 

Groeimindset
Je mindset veranderen? Dat kan! Ontdek hoe je jezelf en een ander van een fixed naar een growth mindset krijgt. 

 

Begeleidersdriehoek
Verken verschillende perspectieven en belangen binnen de driehoek van opleider, werkbegeleider en collega in opleiding en kom je tot de antwoorden voor een optimale samenwerking en afstemming.

Masterclass Slakkenfilosofie
Ontwikkel de moed om – zonder tijdverlies – meer rust te ervaren door langzamer te gaan.

Oog in Oog
Oog in oog met jezelf voor de spiegel. Wie zie je, wat zijn jouw talenten en valkuilen.

Theater: Feedbackshow
Tijdens deze grote theatershow met liedjes en sketches word je op een hilarische manier geconfronteerd met herkenbare situaties uit jouw werk en leven: Wat kunnen we feedback toch ingewikkeld maken!!

Jij bent de Mooiste 
Laat je verrassen door deze complimenteuze fotograaf.

Een Coachtool! 
Aan de hand van een praktische coach-tool ga jij met een collega in gesprek bij het kampvuur. Spiegel en verbreed elkaars blikveld. Geniet van het nieuwe perspectief!

Feedback
Wanneer je de regels en de valkuilen weer op je netvlies hebt, kun je aan de slag met feedback geven en ontvangen.

Sparren kun je Leren 
Wist jij dat boksen helemaal niet zoveel verschilt van je dagelijkse manier van communiceren? Deze clinic maakt je bewust van jouw communicatiestijl en patronen.

Heb je vragen? Stel ze hier: jette@nobilearning.nl

Of gebruik het webformulier hiernaast

 

De vorige keer

Inschrijving Leerfestival Zorgconnect 2023
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wat is je naam?
Naam leidinggevende
Ben je al eens eerder bij een leerfestival geweest?
Misschien willen we je nog iets toesturen (bijvoorbeeld fotos) - mag dit naar je werkadres of prive?

NOBI Learning

 

NOBI Projects

NOBI People

NOBI Style

NOBI Roots

 

Contact

 

Nassaukade 34-3

1052 CK Amsterdam

info@nobilearning.nl 

+31 6 46 21 15 94

KVK nr: 75 93 99 83