_NOBI PROJECTS

_NOBI PEOPLE

_NOBI STYLE

_NOBI ROOTS

DIDACTISCH ADVIES & DESIGN

LEERTRAJECTEN VOOR INDIVIDU & ORGANISATIE

INDIVIDUELE COACHING

SPEELSE IMPACTVOLLE INTERVENTIES

DIDACTISCH ADVIES & DESIGN

LEERTRAJECTEN VOOR INDIVIDU & ORGANISATIE

INDIVIDUELE COACHING

SPEELSE IMPACTVOLLE INTERVENTIES

DOEN EN DENKEN

NOBI Style is de manier waarop wij werken; Praktisch, hands-on en altijd in samenwerking met onze klanten of samenwerkingspartners. NOBI-professionals staan voor een persoonlijke benadering en contact. De klik is cruciaal voor synergie, plezier en resultaat. Vanaf het begin van de samenwerking zoeken wij het wederzijdse vertrouwen om het ‘leeravontuur samen aan te gaan’. Dat leeravontuur betekent al snel doen, daarna denken, conceptualiseren en verder gaan. Deze aanpak zit in ons DNA, later ontdekte we dat dit past in het momenteel populaire Design Thinking. 

 STRETCHZONE

Wij geloven dat mensen leren op het moment dat zij zich veilig genoeg voelen èn zich uitgedaagd voelen; de stretchzone. Dat betekent dat we investeren in een veilig leerklimaat en vervolgens  aanpakken en doorpakken. En dat mag best stevig, confronterend en vooral eerlijk. Wat ons opvalt in de organisatie, in het contact met onze opdrachtgevers en in de uitvoering van leeractiviteiten, maken wij bespreekbaar. Dat is soms spannend, ook voor ons, en toch geloven we er sterk in en dagen wij onszelf uit dit te blijven doen.

SPARREN OVER HET VAK

Nieuwe samenwerkingsrelaties starten bij ons met een kennismaking, vrijblijvend sparren over jullie organisatie in relatie tot leren en ontwikkelen. Bomen over ons vak. Meestal is er een concrete aanleiding voor de kennismaking, niet altijd. Als we na de kennismaking een klik ervaren en we graag met elkaar aan de slag gaan, dan start de inhoudelijke verdieping op de vraag. Verdere samenwerking en inhoud zijn volledig op maat. 

SAMENWERKING ZIT IN ONS DNA 

Wij geloven dat er veel partijen zijn die mooie dingen doen op het gebied van leren en ontwikkelen. Dit maakt ook dat wij in de designfase van het project nog geheel los van het eindproduct met onze klant in gesprek gaan. Pas nadat het Learning Design staat en we hier samen enthousiast over zijn kijken we naar de beste match voor de uitvoering. Door op deze manier te werken houden wij onszelf scherp en leren we ook van samenwerkingspartners.  

WE VERTELLEN JE ER GRAAG MEER OVER!
NEEM CONTACT MET ONS OP!

NOBI Learning

 

NOBI Projects

NOBI People

NOBI Style

NOBI Roots

 

Contact

 

Nassaukade 34-3

1052 CK Amsterdam

info@nobilearning.nl 

+31 6 46 21 15 94

KVK nr: 75 93 99 83