ZORGCONNECT leerfestival

Op 26 september, vanaf 09:00u (inloop) ontvangen we je graag op de prachtige locatie ‘Hoeve Rosa’ die we dan hebben omgebouwd tot een festivalterrein, en niet zomaar een festival… een Leerfestival!

Laat je inspireren en verrassen van 9:30u tot 16:30u. Ontwikkel jezelf zowel persoonlijk als professioneel in jouw rol als werkbegeleider, praktijkbegeleider, trainer of docent. Ontmoet collega’s van andere organisaties. Wissel ervaringen en kennis uit en bouw bruggen voor de toekomst!

Het thema van dit jaar is ‘Nieuwsgierigheid’. Nieuwsgierigheid is dé eigenschap voor een leven lang ontwikkelen en leren mét plezier. Wie nieuwsgierig is, weet in het alledaagse nieuwe kennis en ervaringen te vinden en doet dat met een open houding. Het helpt je bij het durven stellen van vragen, het leren van elkaar en het maken van verbinding. Het zorgt ervoor dat we samen blijven nadenken hoe iets ook anders kan. Hoe kunnen we nieuwsgierig blijven naar onszelf, elkaar en de wereld om ons heen? En hoe pas je dit toe binnen jouw afdeling en organisatie?

Op het Leerfestival krijg je een enorme dosis aan inspiratie, tools en inzichten, die je direct toe kunt passen. Want samen dragen jullie bij aan een prettig en duurzaam leerklimaat waarin je jezelf en je collega’s (in opleiding) vanuit nieuwsgierigheid ontwikkelt.

Stel zelf je programma samen; kies bewust of laat je verrassen. Ga lekker picknicken in het gras. Voer mooie coachgesprekken bij het kampvuur, ontdek je eigen nieuwsgierigheid, luister zonder oordeel met al je zintuigen. Breng de succesfactoren van de begeleidingsdriehoek in de praktijk. Geef jezelf extra aandacht met handmassage en ga zo maar door.

De vorige leerfestivaledities waren een enorm groot succes! Fijn dat jij erbij kunt zijn, dus geef je snel op. We zien je graag op 26 september!

 

NOBI en ZorgConnect Noord- en Midden-Limburg

De opzet van een leerfestival

Op de leuke, verrassende locatie ‘Hoeve Rosa’ met veel buitenmogelijkheden ervaar je continu en overal leerinterventies; van groot tot heel klein. Deze dag is een grote beleving waar leren en plezier hand in hand gaan. In verschillende samenstellingen wissel je met elkaar uit en doe je samen opdrachten. De start bestaat uit een gezamenlijke aftrap. Vervolgens zijn er verspreid over de locatie, binnen en buiten, plekken waar je leert, ervaart, reflecteert of inspiratie opdoet en elkaar kunnen ontmoeten. De look-and-feel is er daadwerkelijk een van een festival. Compleet met programmaboekje, blokkenschema, bewegwijzering. Tussen de middag geniet je van een heerlijke picknick lunch! Leren is nog nooit zo leuk geweest!

Een greep uit het programma

In Contact
Loopt een gesprek niet lekker en hapert er iets?  Oordeel niet te snel! Mogelijk communiceren jullie op verschillende niveaus. Leer de niveaus te herkennen en gerichte interventies te doen waardoor je uit de impasse raakt.

Écht Luisteren
Écht luisteren is een hele kunst! Leer met al je zintuigen vanuit nieuwsgierigheid te luisteren en alle signalen op te pakken waarbij je jezelf als instrument leert gebruiken.

Vanuit je kracht
Nieuwsgierig naar hoe je leert om bij jezelf te blijven en in je kracht te staan, juist als de ogen op jou gericht zijn en er veel van je wordt gevraagd? Deze workshop zet je in beweging en geeft energie!

Verschillende generaties
Stap over de voordelen heen van verschillende generaties en ontdek hoe en waarin je elkaar juist kunt aanvullen en versterken.

Leerklimaat
Aan de slag met concrete tips en tools om morgen met jouw team aan de slag te gaan om het ideale team te worden dat leren en ontwikkelen van nieuwe collega’s in opleiding mogelijk maakt!

 

Begeleidersdriehoek

Verken verschillende perspectieven en belangen binnen de driehoek van opleider, werkbegeleider en collega in opleiding en kom je tot de antwoorden voor een optimale samenwerking en afstemming.

Masterclass Samen Nieuwsgierig
Hoe zet je nieuwsgierigheid naar jezelf, elkaar en de wereld aan, om je werk en dagelijks leven te verrijken? Hoe ben je samen nieuwsgierig? Experimenteer en pas direct morgen toe.

Theater: Feedbackshow
Tijdens deze grote theatershow met liedjes en sketches word je op een hilarische manier geconfronteerd met herkenbare situaties uit jouw werk en leven: Wat kunnen we feedback toch ingewikkeld maken!! Nieuwsgierig?

Een coachtool! (GROW)
Aan de hand van een praktische coach-tool ga jij met een collega in gesprek bij het kampvuur. Verken en verbreed elkaars blikveld. Geniet van het nieuwe perspectief!

 

Heb je vragen? Stel ze hier: jette@nobilearning.nl

Of gebruik het webformulier hiernaast

 

De vorige keer

Inschrijving Leerfestival Zorgconnect 2024
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wat is je naam?
Naam leidinggevende
Ben je al eens eerder bij een leerfestival geweest?

NOBI Learning

 

NOBI Projects

NOBI People

NOBI Style

NOBI Roots

 

Contact

 

Nassaukade 34-3

1052 CK Amsterdam

info@nobilearning.nl 

+31 6 46 21 15 94

KVK nr: 75 93 99 83