ZOOMin

Wij willen leren beter en leuker maken en geloven dat dit o.a. kan gebeuren door een sterk netwerk te bouwen. Een netwerk waarin we samen met onze NOBI people, samenwerkingsrelaties, professionals en klanten bij elkaar brengen en waardevolle gesprekken voeren en uitwisseling op gang brengen. Een netwerk waarin we samen kunnen leren, met en van elkaar.  Doe jij met ons mee?

Wij leren graag samen en organiseren daarom iedere twee weken een ZOOM-sessie van 1,5 uur: persoonlijk, exclusief en gericht op samen ontdekken, uitwisseling en groei in de nieuwe realiteit; een realiteit met afstand. 

Wanneer kun je meedoen?
_ Donderdag 28 mei _ 13:00-14:30 _ Sturen op Balans _ [VOL]
_ Vrijdag 12 juni _ 09:30-11:00 _ Het betere gesprek Online _
_ Vrijdag 26 juni _ 09:30-11:00 _ Online groeiversnellers inzetten _
_ Donderdag 9 juli _ 15:30-17:00 _ Coachen op Afstand _
_ Vrijdag 24 juli _ 11:00-12:30 _ Corona & Change _

Aanmelding: info@nobilearning.nl 

In september komen nieuwe data, laat het ons vast weten als je interesse hebt om dan mee te doen of als je een mooi thema wilt inbrengen als suggestie!

Over onze ZOOMin’s

“Het is prettig om met een grofmazige structuur die NOBI neerzet
samen het gesprek te voeren over wat nu voor iedereen actueel is.”

“Het is leuk om eens op deze manier met mensen uit heel verschillende organisaties stil te staan bij een een gericht thema en zo van elkaar te leren en een nieuw perspectief te horen.”

“Het is interessant om verder te zoeken naar vormen om in een uur nog meer tot de kern te komen en samen de verdieping te zoeken. Smaakt naar meer!”

Online Oefenlab

Wij bieden de mogelijkheid aan om een specifieke vaardigheid te oefenen. Geen hele dag training maar een kort oefenlab, waarin je één vaardigheid oefent. Of het nou gaat om nee zeggen, delegeren of kort & bondig zijn. Een half uur, met twee andere deelnemers en een acteur. Just in time, kort en krachtig.

Hoe werkt het?

We bieden een aantal concrete onderwerpen aan. Je schrijft je in. Je krijgt een korte voorbereidingsopdracht toegestuurd. Die lever je in. We sturen je een uitnodiging voor een online meeting. Je oefent met jouw casus, krijgt feedback en deelt ervaringen met de andere deelnemers. Je krijgt tips en pointers mee en na een half uur ben je weer “good to go”.

Investering € 50 inclusief BTW
Aanmelding: info@nobilearning.nl 

Voorbeelden van skills om mee te oefenen

G(r)oeie complimenten

Stop nou met praten

Digitaal nee zeggen

Conflictsituaties omdraaien

Kort en duidelijk zijn

Online ontslaan

Delegeren voor controlfreaks

Ben eens helder!

Coachend Leidinggeven _ ook op afstand 

Bij NobiLearning volgen we onderzoek. Zo heeft Google decenia lang onderzoek gedaan naar wat de voornaamste eigenschap is van succesvolle leiders. Hun resultaat: ‘Is a good coach’. Daarom bieden wij een basis in coachend leidinggeven. We richten ons daarbij op wat voor jou specifiek werkt en hoe je er practisch direct mee aan de slag kunt.

Hoe werkt het?

  1. Maak een korte vragenlijst op basis waarvan wij aangeven of jij in aanmerking komt voor dit programma.
  2. Neem deel aan een sessie van 45 min. waarin je samen met maximaal 4 anderen leert over de essentie van Coachend Leidinggeven.
  3. Ontvang gedurende twee weken na de inspiratiesessie learning bites waarin wij je helpen om jouw coachende rol meer te integreren in jouw leidinggevende rol.

Special offer: €100 incl. BTW

Meld je aan door te mailen naar: info@nobilearning.nl

NOBI Learning

 

NOBI Projects

NOBI People

NOBI Style

NOBI Roots

 

Contact

 

Nassaukade 34-3

1052 CK Amsterdam

info@nobilearning.nl 

+31 6 46 21 15 94

KVK nr: 75 93 99 83