MAATWERK VOOR ONTWIKKELVRAAGSTUKKEN

Wat we doen

DIDACTISCH ADVIES & DESIGN

Wij denken graag mee over didactische vraagstukken. Een open brainstormen of een designsessie waarin we met een concrete vraag werken.

LEERTRAJECTEN VOOR INDIVIDU & ORGANISATIE

Wij zijn trots op de leer & ontwikkeltrajecten die wij vormgeven en uitvoeren. Onze trajecten zijn nooit losstaande programma’s. 

INDIVIDUELE COACHING

Onze coachaanpak start met een vrijblijvend klik-gesprek tussen coach en coachee (en afhankelijk van de vraag de LG). 

SPEELSE IMPACTVOLLE INTERVENTIES

Creativiteit, luchtigheid en impact zitten in ons DNA. Wij zijn altijd in voor een brainstorm over andere vormen van leren en impact creëren.

LEREN LEUKER MAKEN

Daar geloven wij in. Nederland en de wereld staan al met twee voeten stevig in de 21e eeuw. Alles gaat sneller. Veranderingen, innovatie en ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. It’s a new dawn, a new day, a new life! Elke dag weer.  Bekende structuren worden uitgedaagd. Wat gisteren werkte, doet dat nu al niet meer.

Dit vraagt van mensen de vaardigheid om elke dag weer te kunnen leren, zich open te stellen en het nieuwe tegemoet te treden. Voor organisaties betekent dit excellente people-skills; continu focus op de ambitie om het beste uit medewerkers te halen zodat groeistrategieën gerealiseerd kunnen worden.  Wij zien het leren binnen organisaties regelmatig niet mee veranderen en wij geloven dat dit anders kan.

NOBI Learning maakt leren laagdrempeliger en leuker. Leren met meer plezier en ontspanning. Daarnaast staan wij voor kwaliteit en impact. Wij brengen het leren dicht bij de werkplek en dagen onszelf en onze klanten continu uit tot een balans tussen leren en presteren. NOBI Learning maakt leren beter. Onze ambitie is om samen naar een beter presterende medewerker en een effectievere organisatie te groeien.

Wat we horen

Roos Goedhart _ Amsterdamse School _ Interne Leermanager

“Werken met NOBI Learning is werken vanuit je hart; intensief partnerschap, kwaliteit, plezier en continu leren en ontwikkelen van en met elkaar. Wat me erg aanspreekt is de vrijheid en creativiteit om nieuwe routes en aanpak te kiezen, te proberen, te leren. Dat vind ik echt te gek en geeft veel energie!”

Dion Coumans _ Gupta Strategists _ Strategist

“Super hoe Kris meedenkt over wat ons echt verder helpt. In de training speelt ze flexibel in op de behoeftes van de groep, met oog voor verschillen. Zo helpt ze iedereen echt een stap vooruit, en maakt ze je enthousiast om er verder mee aan de slag te gaan. Ze doet meer dan belooft: verzamelt en stuurt ons achteraf nog nuttige materialen en inspiratie.”

Koen Sterrenburg _ Transavia _ Lead / Developer cabin crew training

“NOBI Learning weet onze vraag altijd de goed te vertalen in een professionele training. De herinneringswaarde van de kandidaten wordt als persoonlijk ervaren. De samenwerking met Dirk is prettig en gaat samen met een gezonde dosis humor!”

Amber Letanche _ Stichting BOOR _ HRD Adviseur

“Wat mij betreft brengt NOBI wat unieks in de wereld van Leren en Ontwikkelen. Het is makkelijk schakelen, snel, doortastend en goed. Ze snappen heel goed hoeveel uitdagingen er kunnen komen kijken bij dit soort trajecten en hebben in alle fases toegevoegde waarde. De wijze waarop zij met hun vak kunnen spelen werkt aanstekelijk, het brengt energie en creativiteit in organisaties op gang.”

Dion Coumans _ Gupta Strategists _ Strategist

“Super hoe Kris meedenkt over wat ons echt verder helpt. In de training speelt ze flexibel in op de behoeftes van de groep, met oog voor verschillen. Zo helpt ze iedereen echt een stap vooruit, en maakt ze je enthousiast om er verder mee aan de slag te gaan. Ze doet meer dan belooft: verzamelt en stuurt ons achteraf nog nuttige materialen en inspiratie.”

Raymond Fafié _ The Millennials _ Founder

“Ik heb het geluk gehad met Kris te mogen samenwerken aan de introductie van een nieuw topnetwerk voor jonge leiders in Nederland: The Millennials – next generation leaders. Kris staat voor expertise op een innovatieve en eigentijdse manier. Toont lef en is didactisch ongelooflijk sterk, mede de reden waarom we onze ambities bij The Millennials bij de start hebben kunnen waarmaken. Stelt de vraag achter de vraag, is niet vatbaar voor oppervlakkigheden en doet geen concessies op haar waarden. Betrouwbaar en bovendien gewoon een leuk mens!”

Contact

Wil je leren leuker maken, structuren uitdagen, meegaan met de veranderingen, neem vrijblijvend contact met ons op.

NOBI Learning

 

NOBI Projects

NOBI People

NOBI Style

NOBI Roots

 

Contact

 

Nassaukade 34-3

1052 CK Amsterdam

info@nobilearning.nl 

+31 6 46 21 15 94

KVK nr: 75 93 99 83