MAATWERK VOOR ONTWIKKELVRAAGSTUKKEN

WAT WE DOEN

DIDACTISCH ADVIES & DESIGN

LEERTRAJECTEN VOOR INDIVIDU & ORGANISATIE

INDIVIDUELE COACHING

SPEELSE IMPACTVOLLE INTERVENTIES

LEREN LEUKER MAKEN

Daar geloven wij in. Nederland en de wereld staan al met twee voeten stevig in de 21e eeuw. Alles gaat sneller. Veranderingen, innovatie en ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. It’s a new dawn, a new day, a new life! Elke dag weer.  Bekende structuren worden uitgedaagd. Wat gisteren werkte, doet dat nu al niet meer.

Dit vraagt van mensen de vaardigheid om elke dag weer te kunnen leren, zich open te stellen en het nieuwe tegemoet te treden. Voor organisaties betekent dit excellente people-skills; continu focus op de ambitie om het beste uit medewerkers te halen zodat groeistrategieën gerealiseerd kunnen worden.  Wij zien het leren binnen organisaties regelmatig niet mee veranderen en wij geloven dat dit anders kan.

NOBI Learning maakt leren laagdrempeliger en leuker. Leren met meer plezier en ontspanning. Daarnaast staan wij voor kwaliteit en impact. Wij brengen het leren dicht bij de werkplek en dagen onszelf en onze klanten continu uit tot een balans tussen leren en presteren. NOBI Learning maakt leren beter. Onze ambitie is om samen naar een beter presterende medewerker en een effectievere organisatie te groeien.

NOBI Learning

 

NOBI Projects

NOBI People

NOBI Style

NOBI Roots

 

Contact

 

Nassaukade 34-3

1052 CK Amsterdam

info@nobilearning.nl 

+31 6 46 21 15 94

KVK nr: 75 93 99 83